Det finns oerhört många anledningar till att man skulle vilja bygga ett gym hemma. Att slippa passa tider, minimera transporttiden, inga passande gym finns i närheten, man är trött på att trängas eller lyssna på usel musik - Eller helt enkelt bara för att är en lyx att kunna köra precis som man vill.

Om man slår ut kostnaden för gymkort på några år så ser man ganska snabbt att kostnaden för ett riktigt bra hemmagym inte bara vara en guldkant på ens livsstil, men också ett ekonomiskt beslut.

Om vi exempelvis tittar på crossfit så är 500kr/månad definitivt inte en överdriven summa. På ett år är det 6000kr och är man dessutom 2 personer i hushållet som tränar hårt och man slår ut det över flera år så börjar det komma upp ordentligt i kostnad.

Hemmagymmet behöver ju dock inte vara ett ekonomiskt beslut, det finns som sagt många andra anledningar. Väldigt många använder inte sitt hemmagym istället för vanliga gym utan snarare som komplement.Att bygga ett gym för crossft hemma behöver egentligen inte vara en så stor kostnad. Vi har satt ihop två exempelpaket nedan. Ett lite mindre och ett lite större bara för att ge en fingervisning om ungefär vad det skulle kunna kosta.

Om du på riktigt vill bygga ett hemmagym för crossfit rekommenderar vi även vår guide för produkter för crossfit här. Men du kan även besöka Gymkompaniet för att få mer information om vad produkter kostar.

Tydligare exempel kommer så småningom...

Crossfitpaket Mindre
Skivstångsset
Skivstångsställning
Bänk
Battle Rope
Kettlebells Några
Plyobox


Crossfitpaket Större
Skivstångsset
Pusselgolv
Airbike
Roddmaskin
Half Rack med chinsräcke
Ringar
Bänk
Battle Rope
Kettlebells fler
Crossfittimer
Plyobox

 filma någon som bygger en crossfitbox hemma?

Kan vi lösa detta?